Pekný deň všetkým členom i nečlenom OS.
Možno ste si všimli, že došlo k istej, dávnejšie sľubovanej, zmene v designe fóra. Upustila som od čiernej klasiky v kombinácii s červenou. Keďže som prekročila svoj farebný tieň, tak ma prirodzene zaujíma váš názor na túto novotu. V prípade problémov ma prosím kontaktujte prostredníctvom správy.
Súčasťou zmeny designu je tiež zmena button. Pre tých čo nevedia, jedná sa o tlačítka. Keď prídem na to, ako zmeniť tie v menu hore, tak zmením aj tie, zatiaľ mi to však trocha blbne a tak si to vyžiada o niečo viac času.
Ďalšou novinkou je uvedenie do platnosti nového názvu Otherkin Sanctuary (OS), na ktorom sme sa vo väčšine zhodli.
V pláne je ešte jedna novinka týkajúca sa učňov. Predpokladám, že títo užívatelia majú ešte čerstvo v pamäti moju anketovú správu... Každý odpovedal podľa seba, no i tak budem dúfať, že sa zapoja aj tí, ktorí sa nevyjadrili či odmietli účasť.
Mnohí z vás mi isto dajú za pravdu keď poviem, že kvalitu obsahu týchto stránok treba pozdvihnúť na novú úroveň rovnako ako vzhľad fóra.