| Mephisto | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Mephisto
Počet príspevkov : 44 Join date : 12.08.2016
| Predmet: Mephisto 8/12/2016, 19:43 | |
| Zdravím.
Prezívajú ma Mephisto. Moje skutočné meno nie je dôležité. Pôvodom som so Slovenska ale momentálne žijem mimo. V prvom rade sa dopredu ospravedlňujem za môj pravopis, no časom som zabudol ako ho používať. Aby som predišiel k veci som vampír venujem sa len vampirizmu nakoľko sa snažím dosiahnuť čo najvyšší vrchol. Rad čítam aj iné praktiky no nevenujem sa im.
Kľudne sa pýtajte momentálne ma nenapadá nič adekvátne, nie som dobrý rečník a ani pisateľ.
| |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
Počet príspevkov : 1067 Join date : 27.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Mephisto 8/12/2016, 20:25 | |
| Vítej u nás. Začnu s klasickými informativními dotazy jako kolik je ti let a jak jsi na toto fórum narazil. Dal ti někdo tip? Byl jsi už někdy na nějakém podobném fóru? Máš nějakou zkušenost s československou komunitou nelidí?
Piješ krev nebo ti stačí energie? | |
|
| |
Elteral
Počet príspevkov : 102 Join date : 31.05.2016
| Predmet: Re: Mephisto 8/12/2016, 21:02 | |
| Zdravím tě, Mephisto. Chválím volbu přezdívky Co jsou ty jiné praktiky, o které se zajímáš? Uvedeš nějaké příklady? Co tak rád děláš ve volném čase? | |
|
| |
Mephisto
| Predmet: Re: Mephisto 8/13/2016, 12:11 | |
| - Hrobař napísal:
- Vítej u nás. Začnu s klasickými informativními dotazy jako kolik je ti let a jak jsi na toto fórum narazil. Dal ti někdo tip? Byl jsi už někdy na nějakém podobném fóru? Máš nějakou zkušenost s československou komunitou nelidí?
Piješ krev nebo ti stačí energie? Niaku dobu mi je už po 30tke. Na toto fórum som natrafil náhodou keď som hľadal jeden článok. Skutočné veľmi zaujímavá náhoda nakoľko mam prehliadač nadstavený v úplné inom jazyku tým pádom mi vyhľadáva iba s tej krajiny ale to nie je podstatné. Bol som aj na bývalom VSS v podstate ešte keď len vznikalo dokonca som zavítal na Rhanino fórum ale to v začiatkoch neveštilo nič dobré takže ako som prišiel tak som aj odišiel. S toho vyplýva že nie nemám dobré skúsenosti, čo ale neznamená, že to bude tento prípad. Krv alebo energia? Veď v podstate to je to isté. Krmím sa tak ako mi je v dannej situácii vhodné. Ide o to že v tejto krajine nie sú moc zdravý ľudia a darcov je tu nedostatok. - Elteral napísal:
- Zdravím tě, Mephisto. Chválím volbu přezdívky Smile
Co jsou ty jiné praktiky, o které se zajímáš? Uvedeš nějaké příklady? Co tak rád děláš ve volném čase? Venujem sa demonológii presnejšie čistenie priestoru ale len cez astrál. Občas praktikujem rituáli ale to nie je častá záležitosť, nakoľko toho voľného času je málo a nemám adekvatného „spolupáchateľa“. Môj čas je dosť ovplyvnení mojou prácou nakoľko som sám sebe pánom, takže sa točí všetko okolo mojej práce a keď chvíľku mám pre seba tak čítam. Psychológia , filozofia .... mágia pochopiteľne a história. | |
|
| |
Reder
Počet príspevkov : 580 Join date : 31.05.2013
| Predmet: Re: Mephisto 8/13/2016, 14:22 | |
| Vitaj Mephisto tak zo zvedavosti: Čo z filozofie Ťa oslovilo? (knihy, smery, autori..) V akejže to krajine si? | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
| Predmet: Re: Mephisto 8/13/2016, 18:26 | |
| Mám pocit že už jsem na tebe někdy dřív narazil ale nevzpomenu si kde. No nevadí. Naše komunita je poměrně malá a nakonec se beztak všichni potkáme. Asi tě potěší že VB vzniklo původně z lidí kterým nevyhoval Montagův a Rhanin přístup kultu osobnosti. U nás to chodí jinak.
Čím můžeš fóru přispět? Můžem se od tebe těšit na články například o té démonologii? Nebo o rozvoji vampýří podstaty?
| |
|
| |
Mephisto
| Predmet: Re: Mephisto 8/14/2016, 20:59 | |
| - anguinus napísal:
- Vitaj Mephisto
tak zo zvedavosti: Čo z filozofie Ťa oslovilo? (knihy, smery, autori..) V akejže to krajine si? Zdravím Anguinus. V prvom rade ďakujem za privítanie, zaujímavá prezývka je odvodená od odborného názvu? Po našom tuším jaskyniar vodný (proteus anguinus) Jedna moja známa, povedala raz jednu "nezmyselnu" poznámku, ktorá znela "každá kniha je filozofia". Inak čo ma oslovilo tak napríklad: Friedre Nietzsche (jeho knihy ma vedia zatiahnuť takým nepekným spôsobom, vždy musím knihy dočítať do konca. Marcus Aurelius aj keď občas neviem sa zladiť myšlienkovo a jednu stranu čítam viackrát. A samozrejme Platón. Vymenoval som tých autorou u ktorých som prečítal viac ako jedno dielo. Samozrejme je toho viacej omnoho. Čo sa týka krajiny, myslím si že to nieje podstatné. Pôvodne pochádzam s Martina. - Hrobař napísal:
- Mám pocit že už jsem na tebe někdy dřív narazil ale nevzpomenu si kde. No nevadí. Naše komunita je poměrně malá a nakonec se beztak všichni potkáme.
Asi tě potěší že VB vzniklo původně z lidí kterým nevyhoval Montagův a Rhanin přístup kultu osobnosti. U nás to chodí jinak.
Čím můžeš fóru přispět? Můžem se od tebe těšit na články například o té démonologii? Nebo o rozvoji vampýří podstaty? Samozrejme že mám v úmysle prispievať inak by som sa ani nehlásil o členstvom. Neviem aké príspevky sa tu nachádzajú, no vždy sa nájde téma ktorú treba prediskutovať. Mám rád diskusie a pohľady druhých predsa sú to informácie. Každý z nás si pamätá niečo iné a každý je obohatený inými skúsenosťami. Osobne sa zameriavam dosť na astralne cestovanie, vampyrizmus a demonologiu takže sa budem zameriavať hlavne o tieto témy. Mám z nich najväčšie skúsenosti. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
| Predmet: Re: Mephisto 8/14/2016, 21:05 | |
| No mě to stačí, jsem PRO. | |
|
| |
Reder
| Predmet: Re: Mephisto 8/14/2016, 21:10 | |
| Áno, jaskyniar vodný. Práve v iracionálne poznámky môžu byť zaujímavé vstupy hlbšie - mimo zaužívané schémy rozumu, preskok kdesi inde Hmm, Nietzsche aj mňa oslovuje, je to transformačné. Teším sa z Tvojho príchodu, som ZA. Teším sa na Tvoje vstupy do diskusie. | |
|
| |
Elteral
Počet príspevkov : 102 Join date : 31.05.2016
| Predmet: Re: Mephisto 8/14/2016, 21:12 | |
| Na mě působí Mephisto zatím sympaticky. Jsem ZA | |
|
| |
Mephisto
| Predmet: Re: Mephisto 8/14/2016, 21:13 | |
| Anguinus cítim s teba sčítanost a inteligenciu. Je to krásne že v tejto povrchnej dobe sa ešte niekto taký nájde, niekto kto rád otvorí a ovonia knihu. Samozrejme na tento poznatok človek nemusí biť ani vampyrom.
Ďakujem vám za pozitívne hlasovanie. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
| Predmet: Re: Mephisto 8/14/2016, 21:14 | |
| Nezapomeň občas chodit na chat, je uplně dole na stránce. | |
|
| |
Reder
| Predmet: Re: Mephisto 8/14/2016, 21:16 | |
| Hlasovanie sa nám predĺžilo, myslím, že to môžeme uzatvoriť. Vitaj Mephisto medzi nami! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Mephisto | |
| |
|
| |
| Mephisto | |
|