| Yahallo! | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Aeldra
Počet príspevkov : 17 Join date : 09.04.2017
| Predmet: Yahallo! 4/13/2017, 10:11 | |
| Zdravím. Vampyrizmu jsem se věnoval od 16 do zhruba 20, tématice otherkinů od 17 do asi 24 a magii od 20 do asi 25 let. Poté jsem si dal od těchto věcí pauzu a věnoval se jim pouze povrchně, spíše si sem tam něci přečíst, nebo si malinko rozšířit obzory.
Vampyrizmus Hltal jsem, co se dalo a začínal jsem na původním VSS. To mě také provedlo základy Procitání a obecně jsem se obeznámil s energiemi, základní manipulací a s duchovním světem jinak, než je křesťanský standard. V společnosti vampýrů jsem strávil dostatek času na to, abych přejal některé jejich rysy. Za vampýra se nepovažuji, ale otherkin terminologií bych mohl být označen za "vampre touched".
Othetkin Otherkini mi rozšířili vnitřní svět o hodně více a mé energetické a meditační práce se brali hlavne tímto směrem. Jelikož toto téma v té době u nás bylo téměr neznámé, tak jsem se pohyboval primárně v zahraničních komunitách a to jak otevřenených, tak i pár privátních. Zaměřil jsem se primárně na démony (z otherkin hlediska, nikoliv okultistického), multiple systémy a kitsune. Ovšem do kontaktu jsem přišel snad se všemi různými typy.
Magie Osobní praxe byla primárně experimentální magie zaměřena na tématiku otherkinů. Skupinová praxe zahrnovala různé směry; pohanské rituály, hermetické, voodoo. Dotkl jsem se snad všech možných typů; posese, evokace, invokace, divinace, vedené meditace, etc. Můj hlavní záměr v magii bylo zjistit její potenciál a možné využiti v otherkin praxi.
Zde to asi ukončím, další věci můžeme doprobrat vrámci vašich dotazů. | |
|
| |
Manduca Vampyr
Počet príspevkov : 327 Join date : 29.12.2015 Bydlisko : London
| Predmet: Re: Yahallo! 4/13/2017, 12:25 | |
| No ja neeeviem asi nie som moc za prijatie. (srandujem) Som Za , my sme sa rozprávali cez chat niečo málo ale nebudí vo mne niako extra odpudivý dojem takže Yollo! Yollo! | |
|
| |
Layla
Počet príspevkov : 1739 Join date : 11.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Yahallo! 4/13/2017, 12:54 | |
| Vítam ťa, toto predstavenie je skôr formalita a doplnené predstavenie je dobre spísané. Podľa môjho názoru, už uchádzač dokázal svoje znalosti na chate, kde si ich však mnohí z vás nestihli pozrieť zo záznamu. Z toho dôvodu ponechávam predstavenie otvorené a vzniká tak priestor na vaše dotazy. Ja som prirodzene ZA prijatie.
Mám však jednu otázku, pod akým pseudonymom si vystupoval na stránkach VSS? | |
|
| |
Aeldra
| Predmet: Re: Yahallo! 4/13/2017, 15:42 | |
| Na VSS jsem vystupoval pod tímto jménem. Všude vystupuji stejně, je to jednodušší pro mne i pro ostatní. | |
|
| |
Layla
| Predmet: Re: Yahallo! 4/13/2017, 15:44 | |
| Bolo mi to povedomé, len som ho tam nenašla, zrejme som ho prehliadla. | |
|
| |
Aeldra
| Predmet: Re: Yahallo! 4/13/2017, 15:51 | |
| Přesně by to mělo být aeldra.darklight. Původně jsem se na yuuku registroval kvůli jinému fóru a na VSS jsem moc nepsal. | |
|
| |
Layla
| Predmet: Re: Yahallo! 4/13/2017, 15:58 | |
| Zrejme preto som ťa tam nenašla. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
Počet príspevkov : 1067 Join date : 27.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Yahallo! 4/14/2017, 06:40 | |
| Jsem proti tomu aby se pouštěli na VB lidi mimo záznam kteří neprošli hlasováním. Povinost napsat představení nikam nezmizela a každý kdo chce hlasovat to uplně klidně může udělat i veřejně tady. Nejvíc na tob vbeztak tratí ti novýčci kteří na VB vstupují aniž by mohli sami sebe prezentovat a se stínem určité pochybnosti v zádech.
Nicméně jsem ZA přijetí. Aeldra je sice ukecaný mystik takže nevěřím že přinese něco prakticky užitečného ale přichází v míru a chce poznat současné trendy. Což mu umožnit můžem. | |
|
| |
Aeldra
| Predmet: Re: Yahallo! 4/14/2017, 10:14 | |
| - Hrobař napísal:
- ukecaný mystik
Vynasnažím se Tě nezklamat. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
Počet príspevkov : 1067 Join date : 27.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Yahallo! 4/14/2017, 10:17 | |
| Tím jsem tě nechtěl nabádat. Rád se budu plést :-D Jen nám sem bohužel chodí dost jedinců co jen planě teoretizuje a jak se o mě obecně ví, já si víc cením praktické stránky věci. | |
|
| |
Layla
| Predmet: Re: Yahallo! 4/14/2017, 12:04 | |
| Pravidlá sú pravidlá, prijímanie cez chat bolo už dávno schválené a ty sám si bol ZA, vtedy ti to neprekážalo, ale dobre, nepôjdem sa hádať, bol si upovedomený a bolo ti to vysvetlené... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Yahallo! | |
| |
|
| |
| Yahallo! | |
|