Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum založené v duchu vzájomného rešpektu a medzidruhovej spolupráce.

DomovDomov  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HľadaťHľadať  RegistráciaRegistrácia  PrihláseniePrihlásenie  

Huah

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Huah

Huah

Počet príspevkov : 6

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Huah    Huah  Icon_minitime4/21/2017, 18:32

Ahojte, vystupujem pod prezývkou Huah (ide o prebrané meno jedného pre mňa najzaujímavejšieho Egyptského boha), mám 18 rokov a rád by som sa dozvedel viac o rôznych sférach nadreálna. Aktuálne sa zaoberám vykladaním života pomocou rôznych techník, stále som však iba na začiatkoch a určite by som sa naučil rád čo najviac o tejto sfére a verím, že táto komunita mi k tomu poskytne prostriedky. Zatiaľ som sa "naučil" používať tarotové karty (presnejšie používam Rider-Waite tarot a aktuálne mám rozpracovanú vlastnú sadu kariet), životných čiar na ľudskom tele (ruky), výluhu z čaju a aktuálne sa snažím naučiť čítanie z rún, no ide to celkom pomaly. Rovnako ma fascinuje aj ideológia bohov v rôznych náboženstvách, využívanie ich poznania a energií.
To je asi všetko čo by som o sebe povedal, ak máte nejaké otázky, rád na ne zodpovedám.
Návrat hore Goto down
Layla

Layla

Počet príspevkov : 1739

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/21/2017, 22:01

Vitaj Huah.

Väčšina z nás sa radí medzi otherkinov, preto by ma zaujímalo, či si sa už s nejakým stretol a aký je tvoj postoj k nám.
Potom by ma zaujímalo, či si pri svojom štúdiu nadreálna dosiahol nejakých reálnych výsledkov a prečo ťa to tak zaujíma Smile
Návrat hore Goto down
https://vampyre-blood.slovakforum.net
Huah

Huah

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/21/2017, 22:46

Mám pocit, že som sa určite s nejakým stretol, pretože niektoré osoby zanechávajú za sebou veľmi zvláštny pocit inej energie na svojom okolí, iný ako obyčajný človek. Avšak nestretol som sa s nikým kto by sa otvorene definoval ako otherkin, aspoň nie predo mnou. No a špeciálne vyhradený názor na otherkinov nemám, samozrejme určite tam je časť fascinácie a záujmu dozvedieť sa viac o nich avšak zväčša sa môj názor na ne odvíja od charakteru osoby.
Čo sa týka štúdia nadreálna, moja najbližšia skúsenosť bola zúčastnenie sa niekoľkých malých paganských rituálov mojej veľmi blízkej priateľky ktorá sa zaoberá paganizmom niekoľko rokov. Medzi najsilnejšie zážitky by som asi zaradil novoročný očisťovací rituál, ktorý mi pomohol prekonať isté nepriaznivé obdobia v živote. No to je asi najďalej ako som sa dostal čo sa týka nadreálna ale určite by som sa rád začal venovať viac mágii, pretože ako okruh má čo ponúknuť. A samozrejme ak môžem započítať do nadreálna aj vykladanie života/osudu tak sa mi podarilo vyložiť niekoľko správnych životných udalostí.
Dúfam, že to zodpovedalo tvoje otázky a moc som sa od nich neodklonil.
Návrat hore Goto down
Huah

Huah

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/21/2017, 22:59

Ospravedlňujem sa, prehliadol som tvoju poslednú otázku. Môj záujem pochádza z veľmi silných pocitov, že som k tomuto smeru pripútaný, neviem to reálne vysvetliť slovami ale je to takmer úzkostný pocit ktorý ma ťahá za poznaním.
Návrat hore Goto down
Layla

Layla

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/21/2017, 23:00

Ako dlho sa tým zaoberáš?
Návrat hore Goto down
Huah

Huah

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/21/2017, 23:03

Bude to už takmer cez dva roky.
Návrat hore Goto down
Hrobař
Vampyrolog
Hrobař

Počet príspevkov : 1067

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/21/2017, 23:45

Vítej. Jako určitě by se tu našlo něco co bys ve svém výzkumu astrálu využil. Třeba metody lucidního snění, automatickou kresbu atd. Ale přece jen tohle je vampýří fórum. Není to tu primárně o magii ikdyž magie je tu dost. Takže abys nebyl zbytečně zklamaný a nedělal nám tu jen další mrtvou duši...
Návrat hore Goto down
Huah

Huah

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/21/2017, 23:49

Ahoj, ďakujem za reakciu. Samozrejme, uvedomujem si, že je toto fórum zamerané hlavne na vampýrov(predsa len názov o tom napovedá) no určite by som sa rád naučil niečo aj o tejto sfére keďže verím, že toto všetko je spolu prepojené. No posúdenie určite nechám na vás, predsa len budete vedieť lepšie či sa sem hodím alebo nie.
Návrat hore Goto down
Layla

Layla

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/22/2017, 14:00

Ja osobne nemám problém, som ZA Smile
Návrat hore Goto down
Divotvorca
Čitateľ
Divotvorca

Počet príspevkov : 212

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/22/2017, 19:08

Som Za prijatie
Návrat hore Goto down
Manduca
Vampyr
Manduca

Počet príspevkov : 327

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/23/2017, 21:00

No úvahy o živote a podobné veci možno to tu oživý, ja som Za. Dúfam že to neoľutujem...

No zaujíma ma ako si sa dostal k tomuto fóru?

Nechcem biť paranoidná ale niečo mi na tvojej energii nesedí.
Návrat hore Goto down
http://vampyressupportsitemessageboard.yuku.com
Huah

Huah

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/23/2017, 22:04

Ďakujem zatiaľ všetkým za vyjadrenie. A je mi ľúto, že na teba nepôsobím dobre.

No po pravde som priamo hľadal nejakú slovensko/českú komunitu ktorá je priamo zameraná na okultizmus/mágiu/nadreálno a vyhodilo mi blog na estrankach ktorý mal celkom zaujímavé príspevky o rôznych energetických cvičeniach, astrálnom cestovaní a aj o vampirizme ktoré som si prečítal, no a v zozname stránok ktoré tam mala bolo presne toto fórum a tak som sa tu ocitol.
Návrat hore Goto down
Hrobař
Vampyrolog
Hrobař

Počet príspevkov : 1067

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/24/2017, 06:09

Huan: To jsi nejspíš narazil na blog Siatrise o energetické magii. Ten tu už nepůsobí, přešel na Černého kozla.

Jsem PRO přijetí.
Návrat hore Goto down
Layla

Layla

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/24/2017, 15:26

Vitaj na VB Huah:)
Návrat hore Goto down
Manduca
Vampyr
Manduca

Počet príspevkov : 327

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime4/24/2017, 23:07

Hrobař napísal:
Huan: To jsi nejspíš narazil na blog Siatrise o energetické magii. Ten tu už nepůsobí, přešel na Černého kozla.

Jsem PRO přijetí.

nenapadna reklama na cerneho kozla. Dobrá taktika Hrobo Very Happy
Návrat hore Goto down
http://vampyressupportsitemessageboard.yuku.com
Sponsored content

Huah  Empty
OdoslaťPredmet: Re: Huah    Huah  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Huah
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Útočisko :: Predstavenie-
Prejdi na: