| Huah | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Huah
Počet príspevkov : 6 Join date : 21.04.2017
| Predmet: Huah 4/21/2017, 18:32 | |
| Ahojte, vystupujem pod prezývkou Huah (ide o prebrané meno jedného pre mňa najzaujímavejšieho Egyptského boha), mám 18 rokov a rád by som sa dozvedel viac o rôznych sférach nadreálna. Aktuálne sa zaoberám vykladaním života pomocou rôznych techník, stále som však iba na začiatkoch a určite by som sa naučil rád čo najviac o tejto sfére a verím, že táto komunita mi k tomu poskytne prostriedky. Zatiaľ som sa "naučil" používať tarotové karty (presnejšie používam Rider-Waite tarot a aktuálne mám rozpracovanú vlastnú sadu kariet), životných čiar na ľudskom tele (ruky), výluhu z čaju a aktuálne sa snažím naučiť čítanie z rún, no ide to celkom pomaly. Rovnako ma fascinuje aj ideológia bohov v rôznych náboženstvách, využívanie ich poznania a energií. To je asi všetko čo by som o sebe povedal, ak máte nejaké otázky, rád na ne zodpovedám. | |
|
| |
Layla
Počet príspevkov : 1739 Join date : 11.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Huah 4/21/2017, 22:01 | |
| Vitaj Huah. Väčšina z nás sa radí medzi otherkinov, preto by ma zaujímalo, či si sa už s nejakým stretol a aký je tvoj postoj k nám. Potom by ma zaujímalo, či si pri svojom štúdiu nadreálna dosiahol nejakých reálnych výsledkov a prečo ťa to tak zaujíma | |
|
| |
Huah
| Predmet: Re: Huah 4/21/2017, 22:46 | |
| Mám pocit, že som sa určite s nejakým stretol, pretože niektoré osoby zanechávajú za sebou veľmi zvláštny pocit inej energie na svojom okolí, iný ako obyčajný človek. Avšak nestretol som sa s nikým kto by sa otvorene definoval ako otherkin, aspoň nie predo mnou. No a špeciálne vyhradený názor na otherkinov nemám, samozrejme určite tam je časť fascinácie a záujmu dozvedieť sa viac o nich avšak zväčša sa môj názor na ne odvíja od charakteru osoby. Čo sa týka štúdia nadreálna, moja najbližšia skúsenosť bola zúčastnenie sa niekoľkých malých paganských rituálov mojej veľmi blízkej priateľky ktorá sa zaoberá paganizmom niekoľko rokov. Medzi najsilnejšie zážitky by som asi zaradil novoročný očisťovací rituál, ktorý mi pomohol prekonať isté nepriaznivé obdobia v živote. No to je asi najďalej ako som sa dostal čo sa týka nadreálna ale určite by som sa rád začal venovať viac mágii, pretože ako okruh má čo ponúknuť. A samozrejme ak môžem započítať do nadreálna aj vykladanie života/osudu tak sa mi podarilo vyložiť niekoľko správnych životných udalostí. Dúfam, že to zodpovedalo tvoje otázky a moc som sa od nich neodklonil. | |
|
| |
Huah
| Predmet: Re: Huah 4/21/2017, 22:59 | |
| Ospravedlňujem sa, prehliadol som tvoju poslednú otázku. Môj záujem pochádza z veľmi silných pocitov, že som k tomuto smeru pripútaný, neviem to reálne vysvetliť slovami ale je to takmer úzkostný pocit ktorý ma ťahá za poznaním. | |
|
| |
Layla
| Predmet: Re: Huah 4/21/2017, 23:00 | |
| Ako dlho sa tým zaoberáš? | |
|
| |
Huah
| Predmet: Re: Huah 4/21/2017, 23:03 | |
| Bude to už takmer cez dva roky. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
Počet príspevkov : 1067 Join date : 27.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Huah 4/21/2017, 23:45 | |
| Vítej. Jako určitě by se tu našlo něco co bys ve svém výzkumu astrálu využil. Třeba metody lucidního snění, automatickou kresbu atd. Ale přece jen tohle je vampýří fórum. Není to tu primárně o magii ikdyž magie je tu dost. Takže abys nebyl zbytečně zklamaný a nedělal nám tu jen další mrtvou duši... | |
|
| |
Huah
| Predmet: Re: Huah 4/21/2017, 23:49 | |
| Ahoj, ďakujem za reakciu. Samozrejme, uvedomujem si, že je toto fórum zamerané hlavne na vampýrov(predsa len názov o tom napovedá) no určite by som sa rád naučil niečo aj o tejto sfére keďže verím, že toto všetko je spolu prepojené. No posúdenie určite nechám na vás, predsa len budete vedieť lepšie či sa sem hodím alebo nie. | |
|
| |
Layla
| Predmet: Re: Huah 4/22/2017, 14:00 | |
| Ja osobne nemám problém, som ZA | |
|
| |
Divotvorca Čitateľ
Počet príspevkov : 212 Join date : 27.02.2014 Age : 47
| Predmet: Re: Huah 4/22/2017, 19:08 | |
| | |
|
| |
Manduca Vampyr
Počet príspevkov : 327 Join date : 29.12.2015 Bydlisko : London
| Predmet: Re: Huah 4/23/2017, 21:00 | |
| No úvahy o živote a podobné veci možno to tu oživý, ja som Za. Dúfam že to neoľutujem...
No zaujíma ma ako si sa dostal k tomuto fóru?
Nechcem biť paranoidná ale niečo mi na tvojej energii nesedí. | |
|
| |
Huah
| Predmet: Re: Huah 4/23/2017, 22:04 | |
| Ďakujem zatiaľ všetkým za vyjadrenie. A je mi ľúto, že na teba nepôsobím dobre.
No po pravde som priamo hľadal nejakú slovensko/českú komunitu ktorá je priamo zameraná na okultizmus/mágiu/nadreálno a vyhodilo mi blog na estrankach ktorý mal celkom zaujímavé príspevky o rôznych energetických cvičeniach, astrálnom cestovaní a aj o vampirizme ktoré som si prečítal, no a v zozname stránok ktoré tam mala bolo presne toto fórum a tak som sa tu ocitol. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
Počet príspevkov : 1067 Join date : 27.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Huah 4/24/2017, 06:09 | |
| Huan: To jsi nejspíš narazil na blog Siatrise o energetické magii. Ten tu už nepůsobí, přešel na Černého kozla.
Jsem PRO přijetí. | |
|
| |
Layla
| Predmet: Re: Huah 4/24/2017, 15:26 | |
| | |
|
| |
Manduca Vampyr
Počet príspevkov : 327 Join date : 29.12.2015 Bydlisko : London
| Predmet: Re: Huah 4/24/2017, 23:07 | |
| - Hrobař napísal:
- Huan: To jsi nejspíš narazil na blog Siatrise o energetické magii. Ten tu už nepůsobí, přešel na Černého kozla.
Jsem PRO přijetí. nenapadna reklama na cerneho kozla. Dobrá taktika Hrobo | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Huah | |
| |
|
| |
| Huah | |
|