Zdravím Laylo. Zkusím odpovědět na Tvé dotazy.
Kam směřuji? Momentálně bych nejraději dosáhla jisté úrovně sebepoznání, protože věřím, že jen pokud zná člověk dobře sám sebe, může stavět dál. Oproti dřívějším létům, kdy bylo vše tak nějak intuitivní, bych ráda šla se vším do větší hloubky, takže se zatím spíše hledám. Postupně zkouším najít svůj směr, hodně mě láká přírodní magie, severská mystika a východní tradice. Spojila bych to s poslední otázkou. Jak jsem psala již v původním popisku, dříve jsem mívala schopnost poměrně efektivní práce s energií vlastní i ostatních bytostí (i nevědomky), vize a jasnovidné sny. Je možné, že mám v sobě zvířecí aspekt a dříve jsem koketovala i s myšlenkami, zda nejsem vampýr, ale tuto myšlenku čím dál více zavrhuji. Mám pocit, že má podstata bude jinde. Ale právě na tyto otázky se snažím najít odpovědi a tím objevit sebe a poté rozvinout svoji magii.
Co se týče otherkinů, mé zkušenosti s nimi jsou omezené. Osobně znám jednoho vampýra a vlkodlaka, od nich jsem se konec konců dozvěděla o komunitě a pár příběhů k tomu. Našla jsem si nějaké základní informace. Můj pohled na věc je takový, že jde o neuvěřitelný potenciál a o záležitost, která mě fascinuje a zajímá. I kvůli sebeurčení, jak jsem již naznačila. :-)
Doufám, že je má odpověď dostačující. Kdyžtak ráda doplním případné nejasnosti.