| Predstavenie - Vespertilio | |
|
+5Cross Divotvorca Reder Hrobař Vespertilio 9 posters |
Autor | Správa |
---|
Vespertilio
Počet príspevkov : 7 Join date : 25.01.2018
| Predmet: Predstavenie - Vespertilio 1/25/2018, 19:05 | |
| Zdravím všetkých. Prelistoval som pár predstavení a rozhodol som sa, že sa registrujem tiež. Neviem vlastne ani ako začať, predstavenia mi nikdy nešli, aj keď je dôležité urobiť prvý dojem.
Som zo Slovenska, ako je už zrejmé, konkrétnejšie z Karpatskej lokality. Vek? Tiahne mi na 30. Z podnadpisu stránky som vydedukoval, že sa tu nachádzajú užívatelia mnoha druhov. Sám seba radím k vampýrom. Možno sa pýtate, ako som si istý tým, čím som, alebo či mám dôkaz. Dopredu Vám odpoviem, žiadny dôkaz nemám. Iba ten pocit, ktorý trvá už dve desaťročia. Tak, ako niekto vie, že má chrípku, ja viem, kto som. Neviem, či Vám to dáva zmysel, nechcem pôsobiť dojmom psychiatrického pacienta.
Sám seba považujem za stabilnú a vyrovnanú osobu. Vo voľnom čase si rád čítam literatúru, rád píšem prózu a celkovo zdokonaľujem svoju pravú mozgovú hemisféru. Taktiež rád fotím. Nemám konkrétny okruh fotografií, fotím všetko, čo mi príde zaujímavé a čo ma niečim priťahuje. Rovnako rád tvorím hudbu.
Čo môžem ponúknuť tejto komunite? Vzhľadom na Váš počet toho asi toľko nebude. Predpokladám, že väčšina tém a diskusií už bola prebratá. Môžem ponúknuť svoju mienku na rôznu problematiku, ktorou sa zaoberáte. Riešenie hocijakých problémov, rébusov atď. ma duševne uspokojuje.
Čo očakávam? Miesto, kde nájdem pochopenie a pocit spolupatričnosti. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
Počet príspevkov : 1067 Join date : 27.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/26/2018, 11:44 | |
| Jsem PRO. Oceňuji střízliví přístup. | |
|
| |
Reder
Počet príspevkov : 580 Join date : 31.05.2013
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/26/2018, 11:49 | |
| Vitaj.
Aké knihy rád čítaš? Aký druh hudby skladáš?
Tiež som za. | |
|
| |
Vespertilio
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/26/2018, 12:30 | |
| - Reder napísal:
- Vitaj.
Aké knihy rád čítaš? Aký druh hudby skladáš?
Tiež som za. Momentálne mám rozčítanú Najchladnejšie dievča v meste chladu od Holly Blackovej, dnes som objednával trilógiu od Kevina Hearna - Prohnaný, Prokletý, Praštený. Hudbu väčšinou nu-metalového a rockového charakteru, keďže som hrdým vlastníkom gitary Fender Squier. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/26/2018, 12:36 | |
| Další vampýří umělec. To je radost :-D Město chladu je poměrně zajímaví koncept fungování vampýřího gheta. | |
|
| |
Divotvorca Čitateľ
Počet príspevkov : 212 Join date : 27.02.2014 Age : 47
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/26/2018, 14:27 | |
| | |
|
| |
Cross
Počet príspevkov : 3 Join date : 25.10.2017 Age : 26
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/27/2018, 04:17 | |
| | |
|
| |
Vespertilio
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/27/2018, 08:30 | |
| Ďakujem za priaznivé odpovede. | |
|
| |
Ranum
Počet príspevkov : 18 Join date : 23.12.2017
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/28/2018, 14:10 | |
| Hmm dovolím si lehkou otazku i dkyž uprírstvo je mi cizí ale jaký druh upíra? myslí mtím k čemu si myslíš že tíhneš? | |
|
| |
Vespertilio
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/28/2018, 19:02 | |
| - Ranum napísal:
- Hmm dovolím si lehkou otazku i dkyž uprírstvo je mi cizí ale jaký druh upíra? myslí mtím k čemu si myslíš že tíhneš?
Vždy som sa považoval za energetického Sucubusa. | |
|
| |
Hrobař Vampyrolog
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/28/2018, 21:29 | |
| Takže žádné pití krve? Ani trošku? :-D | |
|
| |
Kenax
Počet príspevkov : 20 Join date : 17.08.2016
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/29/2018, 00:13 | |
| | |
|
| |
Vespertilio
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/29/2018, 09:17 | |
| - Hrobař napísal:
- Takže žádné pití krve? Ani trošku? :-D
Nepokúšaj diable! A teraz vážne.... nejaké nutkanie tam občas je, ale zatiaľ som ho vždy úspešne ignoroval. | |
|
| |
Alchemy Čitateľ
Počet príspevkov : 273 Join date : 06.01.2013
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/29/2018, 21:04 | |
| Zaujímavé predstavenie, Nuž čom nie. Ja som ZA. | |
|
| |
Layla
Počet príspevkov : 1739 Join date : 11.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/30/2018, 10:33 | |
| Vitaj Vespertilio. Tvoje predstavenie sa mi páči. Je triezve, nenútené a zdá sa, že zdieľame nadšenie pre podobný okruh literárnych žánrov Len by ma ešte zaujímalo, čím si sa z našej oblasti zaoberal, či sa snažíš svoj rozvoj zamerať určitým smerom a ak áno, tak akým. Inak nemám dôvod čakať a vítam ťa na VB. (Len taká drobnosť, ak som správne pochopila, tak si muž, teda energetický incubus ) | |
|
| |
Vespertilio
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio 1/30/2018, 12:12 | |
| - Layla napísal:
- Vitaj Vespertilio.
Tvoje predstavenie sa mi páči. Je triezve, nenútené a zdá sa, že zdieľame nadšenie pre podobný okruh literárnych žánrov
Len by ma ešte zaujímalo, čím si sa z našej oblasti zaoberal, či sa snažíš svoj rozvoj zamerať určitým smerom a ak áno, tak akým.
Inak nemám dôvod čakať a vítam ťa na VB.
(Len taká drobnosť, ak som správne pochopila, tak si muž, teda energetický incubus ) Áno, pochopila si to správne. Dá sa povedať, že konkrétny smer rozvoja nemám. V podstate len získavam informácie z rôznych zdrojov a snažím sa to nejako sumarizovať do väčšieho celku. A čím som sa zaoberal? Ako som už spomenul (viacero smerov), v podstate od histórie nášho druhu až po súčasnosť, rozdelenie, schopnosti atď. Taktiež mám už nejaký ten prieskum iných bytostí za sebou. O niektorých je viac informácií, o niektorých menej, o niektorých takmer žiadne (zatiaľ). Sústreďoval som sa hlavne na vampýrov, lykanov, ich vplyv na slovanský folklór a ústne tradovanie povestí. Taktiež menej známe/zdokumentované bytosti ako víly, trollovia, škriatkovia, elfovia atď. Moju pozornosť momentálne lákajú tieňové bytosti (pozor, nie duchovia), vzhľadom na to, že väčšina informácií o nich sú výmysly a kto chce niečo zistiť, musí sa naozaj až prebojovať k pravde. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Predstavenie - Vespertilio | |
| |
|
| |
| Predstavenie - Vespertilio | |
|