| Divotvorca | |
|
+4Siatris Magdalena Layla Divotvorca 8 posters |
Autor | Správa |
---|
Divotvorca Čitateľ
Počet príspevkov : 212 Join date : 27.02.2014 Age : 47
| Predmet: Divotvorca 2/27/2014, 14:00 | |
| Vek: 37 rokov Druhová príslušnosť: považujem sa za človeka - vo vašej terminológii som asi mág, môj obľúbený druh sú vlkolaci, ale ja zatiaľ vlkolak nie som... O fóre som sa dozvedel googlením pojmu "vampirizmus na Slovensku". Znalosti, talenty: vyznám sa v mágii, astrológii a mytológii, trochu v alchýmii a veštení. Moje väzby: takmer žiadne, v minulosti bol som prispievateľom na jedno fórum o vlkolakoch Moje očakávania: Chcem zozbierať fakty o vampirizme na Slovensku, prípadne osobný rast a všetko, čo mi toto fórum môže ponúknuť, vrátane prípadného priateľstva s vlkolakom... Záujmy: zaujímam sa o slovanskú mytológiu, mágiu, históriu a dokonca aj politiku, pretože som Slovan. O vikingov a gótov sa zaujímam pretože okrajovo formovali slovanský živel, hlavne v oblasti mágie a mytológie. Z histórie sa ešte zaujímam o staroveké Kartágo a Feníciu, indiánov planín a pirátov. Mám slušné vedomosti z astrológie - ak narazím na niečo nové, rád si to naštudujem. V mágii detto. | |
|
| |
Layla
Počet príspevkov : 1739 Join date : 11.12.2012 Age : 34
| Predmet: Re: Divotvorca 2/27/2014, 16:35 | |
| Vitaj Divotvorca, prejdem rovno k otázkam Mám tomu chápať tak, že sa prostredníctvom mágie snažíš prísť na spôsob, ako sa stať vlkolakom? Praktizuješ mágiu? Ak áno, akú a aké sú tvoje výsledky? Smiem vedieť o aké fórum šlo? Tvoj nick mi je povedomý, myslím, že už som naň niekde narazila. Prečo si sa začal zaujímať o vampyrizmus? Upozorňujem ťa ešte na možnosť využitia VB chatu, kde budeme mať možnosť vzájomne sa lepšie spoznať | |
|
| |
Magdalena Vampyr
Počet príspevkov : 291 Join date : 29.01.2013 Bydlisko : ČR
| Predmet: Re: Divotvorca 2/27/2014, 19:25 | |
| Mě zabil ten smajlík, ale k věci.. Čím se živíš, případně co jsi vystudoval, pokud to jsou dva odlišné obory? Vědí o tobě tvoji nejbližší (rodina, kolegové, kamarádi), čím se zabýváš? Jaký je tvůj postoj k upírům? | |
|
| |
Siatris Vampyr
Počet príspevkov : 320 Join date : 21.06.2013 Age : 31 Bydlisko : Púchov
| Predmet: Re: Divotvorca 2/27/2014, 19:48 | |
| Zdravím ťa, ja si rád počkám na odpovede na otázky od Magdi, a moja otázka je, prečo hľadáš informácie o vampíroch keď je tvoj obľúbený druh vlkodlak? | |
|
| |
lissuin Bylinkár
Počet príspevkov : 130 Join date : 13.06.2013
| Predmet: Re: Divotvorca 2/27/2014, 20:06 | |
| Taky muzes navstivit chat. Najdes ho dole a nezapomen se prihlasit :-) | |
|
| |
Divotvorca Čitateľ
| Predmet: Re: Divotvorca 2/28/2014, 00:14 | |
| Mňa si ľudia zapamätajú veľmi ľahko som cca dvojmetrový vlasatý chalanisko v čínskom horoskope som drak a ako píše theodora lau: drak sa vždy zachová pozoruhodne, či už v dobrom alebo zlom. Snažil som sa byť stručný a vecný, takže neviem či sa ospravedlniť alebo ti poďakovať... Okrem histórie? PC hry aj keď času je málo, vychádzky do lesa (nepoviem turistika, keďže ja nejdem z bodu A do bodu B po žltej značke, aby som sa vrátil autobusom, chodím na známe miesta a dýcham vzduch a vychutnávam samotu). Film y o mafii a z väzenského prostredia. Bojové umenia - zatiaľ teoreticky. Jedlo: restovaná pečeň, halušky, hríby na akýkoľvek spôsob, kapustnica a zbožňujem žinčicu Moja ľudská stránka ti nemusí pripadať ľahko čitateľná - úprimne som človek, ale známi mi hovoria vlk, alebo vlkolak som kresťan, ale najlepší priateľ mi šplechol do tváre, že som pohan | |
|
| |
Divotvorca Čitateľ
| Predmet: Re: Divotvorca 2/28/2014, 00:23 | |
| - Magdalena napísal:
- Mě zabil ten smajlík, ale k věci..
Čím se živíš, případně co jsi vystudoval, pokud to jsou dva odlišné obory? Vědí o tobě tvoji nejbližší (rodina, kolegové, kamarádi), čím se zabýváš? Jaký je tvůj postoj k upírům? Som chemik, vyštudoval som biotechnológiu a som naozaj hrdý, šťastný i vďačný, že sa tým aj živím. jj mágia, upíri, vlkolaci sú témy na ktoré ma rodina upozorňuje - či ide nejaký nový film a pod. kamoš mi po roku zavolal len aby mi oznámil, že čítal skvelú knihu o upíroch (denná hliadka) a mal by som aj ja. Sestra mi na promócie venovala knihu o "vysokej mágii" Ale pred niektorými ľuďmi svoje záujmy skrývam... Fascinujú ma, samozrejme. Vo filmoch im "držím palce" Strávil som nejaký čas ochranou pred "niečím ako upír" a teraz študujem rôzne zdroje o upíroch... | |
|
| |
Divotvorca Čitateľ
| Predmet: Re: Divotvorca 2/28/2014, 00:32 | |
| - Siatris napísal:
- Zdravím ťa, ja si rád počkám na odpovede na otázky od Magdi, a moja otázka je, prečo hľadáš informácie o vampíroch keď je tvoj obľúbený druh vlkodlak?
Mám radšej vlkolakov, je to hudba mojej duše, to predsa nezmením a podľa pravidiel fóra o pravdivosti sa k tomu priznávam. O upírov som sa zaujímal odjakživa a posledných niekoľko mesiacov mám nutkanie venovať sa tejto téme - iba som poslúchol intuíciu. Hlavne mi prekáža aké postoje sa obvykle k tejto téme dávajú a rád by som si zozbieral fakty, aby som v prípade potreby vedel argumentovať... | |
|
| |
Divotvorca Čitateľ
| Predmet: Re: Divotvorca 2/28/2014, 00:45 | |
| - Lilith napísal:
- Vitaj Divotvorca, prejdem rovno k otázkam
Mám tomu chápať tak, že sa prostredníctvom mágie snažíš prísť na spôsob, ako sa stať vlkolakom? Praktizuješ mágiu? Ak áno, akú a aké sú tvoje výsledky? Smiem vedieť o aké fórum šlo? Tvoj nick mi je povedomý, myslím, že už som naň niekde narazila. Prečo si sa začal zaujímať o vampyrizmus?
Upozorňujem ťa ešte na možnosť využitia VB chatu, kde budeme mať možnosť vzájomne sa lepšie spoznať Dúfam, že neurobím duplicitnú odpoveď - môj prvý pokus sa nejako stratil. Mágii sa venujem pre osobný prospech a pre blaho mojich blízkych. Ak by som objavil spôsob ako sa stať vlkolakom, asi by som ho vyskúšal, ale nie je to môj cieľ. Mágii sa venujem už roky teoreticky, len v poslednej dobe tie poznatky aj využívam. Zatiaľ hlavne ochranná mágia rituály prinášajúce zdar. Bol som dosť dobrý veštec, ale teraz sa tomu nevenujem. Bol som na českom fór o Dlakoch a teriantropoch, hlavne čitateľ. Divotvorca som len od roku 2013. O upírov sa zaujímam od čias keď som prečítal román Dracula, začal som si všímať krátke správy, povesti a pod. Zaujímam sa o vampirizmus na Slovensku, chcem si utriediť fakty a prečistiť dojmy. | |
|
| |
Siatris Vampyr
Počet príspevkov : 320 Join date : 21.06.2013 Age : 31 Bydlisko : Púchov
| Predmet: Re: Divotvorca 2/28/2014, 08:13 | |
| Nemam dalsie otazky, som za prijatie | |
|
| |
Magdalena Vampyr
Počet príspevkov : 291 Join date : 29.01.2013 Bydlisko : ČR
| Predmet: Re: Divotvorca 2/28/2014, 11:55 | |
| Chemik, jedna z mála odpovědí, která by mě mohla dokonce potěšit. Ostatní odpovědi jsou smysluplné, působí relativně vyrovnaně, nic, co by mi rvalo žíly od pohledu. Denní hlídku mám mimochodem velmi ráda. Jsem PRO tvé přijetí mezi nás. | |
|
| |
Morteth Vampyr
Počet príspevkov : 276 Join date : 01.01.2013
| Predmet: Re: Divotvorca 2/28/2014, 12:44 | |
| | |
|
| |
Ilya
Počet príspevkov : 135 Join date : 17.07.2013 Age : 32
| Predmet: Re: Divotvorca 2/28/2014, 13:09 | |
| | |